top of page

ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕХНИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ "ИВАН РАЙНОВ" 

е сред най- уважаваните и предпочитаните в града и региона,

а по постижения успешно се конкурира със сродните му професионални гимназии в цялата страна. 
Историята на училището не се измерва с времето на неговото съществуване, а с моментите, в които се чувстваме горди,

че сме част от него, че ние сме Училището

КОНТАКТИ

 

 

Адрес на училището

Седмична програма

Уважаеми родители,

 

                С цел улесняване на комуникацията между членовете на нашата училищна общност, от 06.03.2018 г. въвеждаме в употреба новия ни Електронен дневник.

                Той е най-бързата и удобна платформа за връзка, относно оценки, отсъствия и отзиви за учениците, както и за предаване на информация, свързана с училищния живот. Така вие ще бъдете по- добре запознати и ангажирани с постиженията и евентуалните затруднения на децата си.

                За да работите с Електронния дневник е нужно да се регистрирате с телефонния номер, който сте предоставили на класния ръководител на Вашето дете и чрез който сте общували с него досега.


               Ако има промяна в номера или не сте предоставили номер, уведомете класния, за да можете да се регистрирате, в противен случай няма да е възможно. Отнася се и за родителите на новите ученици.


               Нулата в началото на телефонния номер НЕ се въвежда. Например, ако телефонният Ви номер е 0885 100 200, тогава въведете 885100200. 

               За безпроблемна работа с Електронния дневник, може да ползвате специално създаденото Ръководство, а при проблем с регистрацията, моля да се свържете с инж. Валентина Стойкова- 046/663163

bottom of page